Beste baardtrimmers – Review van 5 beste merken

 

Remington MB-200 titanium snor- en baardtrimmer

Dit zijn absoluut de beste baardtrimmers die op de markt verkrijgbaar zijn. Online en offline kopers hebben het beoordeeld met niets dan positieve feedback. De trimmer is voorzien van mesjes met titaniumcoating ter ondersteuning van de revolutionaire trimtechnologie. U hoeft geen enkel soort smeermiddel te gebruiken om de messen soepel te houden, omdat het al levenslang gesmeerd is. Er zijn 9 instelbare instellingen beschikbaar, die u geen van allen zullen martelen met de trekstoring.

Philips Norelco Qt4070 Turbo-stofzuiger voor baard, stoppels en snor Trimmer Pro

De op één na beste baardtrimmer zijn van Philips. Hoewel het natuurlijk als ‘perfect’ is beoordeeld, vonden sommigen het niet zo bevredigend. Het beste aan deze trimmer is dat je geen rommel achterlaat tijdens of na het trimmen dankzij het geΓ―ntegreerde vacuΓΌmsysteem dat afgeknipte haartjes opvangt. De trimmer heeft 18 verschillende lengtestanden van 1 mm tot 18 mm met een stoppelbaardstand van 0,5 mm. Met de turbo-power-boost-knop kunt u zowel het maaien als de ventilatorsnelheid verhogen. Het multifunctionele display helpt u bij het controleren van de batterij- en haarstatus.

Braun Cruzer 6 baard- en hoofdcruzer, 6 baard- en hoofdtrimmer

De op twee na beste baardtrimmers op de lijst zijn de krachtigste trimmers van Braun. De Braun-trimmers zijn vooral populair vanwege hun onvoorspelbare efficiΓ«ntie bij moeilijke baardomstandigheden, wat mogelijk is dankzij het krachtige dubbele batterijsysteem. De messen zijn van roestvrij staal. Het heeft 6 verschillende lengtestanden voor baard en stoppelbaard; van 1 mm tot 11 mm. Het heeft ook 6 lengtestanden voor het trimmen van haar; van 10 mm tot 20 mm. De precisie waarmee deze trimmer werkt, is echt opmerkelijk. Het is bruikbaar voor elk soort baardconditie, ongeacht de dichtheid.

Wahl 5537-1801 Draadloze baardtrimmer op batterijen met bonusoor-, neus- en wenkbrauwtrimmer

Deze trimmer is extra efficiΓ«nt als het gaat om het behouden van de balans tussen prijs en hoeveelheid. In feite biedt het de laagste prijs op de lijst. De mesjes van koolstofstaal bieden de beste scherpte bij het trimmen, wat overigens op vijf verschillende lengtes kan worden gedaan. Bovendien helpt de opslagbasis bij een betere organisatie. Naast de baardtrimmer ontvang je als bonus ook oor-, neus- en wenkbrauwtrimmers. Het product biedt 2 jaar garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *